LGBTQ+-venligt rejsemål: Melbourne

I forbindelse med Booking.coms seneste rejseundersøgelse om udfordringerne LGBTQ+-personer oplever, når de rejser, deler vi på VilGerneLeve.dk en række destinationer, der anses for at være særligt mangfoldige og LGBTQ+-venlige. Rejsemålene udmærker sig blandt andet ved at have en høj andel Travel Proud-certificerede overnatningssteder. Her Melbourne i Australien

MelbourneAustralien
Melbourne er kendt som Australiens kulturhovedstad og fejrer mangfoldighed året rundt. Folk af enhver slags bydes varmt velkommen her i byen. Byens eklektiske kvarterer, fra de kunstneriske Fitzroy og Collingwood til charmerende St Kildas ved havet, har en indbydende atmosfære med LGBTQ+-venlige barer, klubber og caféer. Byens kærlighed til kaffe og kulinarisk innovation kan opleves på de travle caféer og forskellige restauranter, der afspejler byens multikulturelle karakter. Den årlige Midsumma Festival i begyndelsen af året er en fast del af kalenderen for Melbournes LGBTQ+-miljø, hvor der er en spændende blanding af kunst, film og fester. Udover det spændende byliv kan de besøgende også udforske den naturskønne Great Ocean Road på denne tur med en mindre gruppe eller de frodige Dandenong Ranges. Begge ligger inden for en overskuelig afstand. For vinelskere er en tur med vin og mad i Yarra Valley den ideelle måde at bruge en dag på at opleve den verdensberømte vinregion. Melbournes blanding af dynamisk byliv, spændende kulturelle tilbud og inkluderende stemning gør den til et besøg værd for dem, der ønsker en berigende rejseoplevelse.


Her skal du bo: 

Veriu Queen Victoria Market er et lejlighedshotel, der ligger i Melbournes dynamiske centrum. Den moderne indretning tilbyder alle bekvemmelighederne ved en studiolejlighed med samme service og komfort som en suite. Hvis du ønsker en mere intim hoteloplevelse, kan du overveje Jasper Boutique Hotel, der også giver gæsterne gratis adgang til Melbourne City Baths’ fitnesscenter, sauna og swimmingpool.