TUI bliver titelsponsor for TUI Rhodes Marathon og styrker forbindelsen til Rhodos

Rejseselskabet TUI bliver ny titelsponsor og distributionspartner for TUI Rhodes Marathon. Maratonet, der afholdes den 6. april 2025, er en fejring af Rhodos’ rige historie, storslåede landskaber og pulserende kultur. Samarbejdet dækker de næste tre udgaver af løbet i 2025, 2026 og 2027, hvilket fremhæver TUIs stærke engagement i Rhodos som en foretrukken rejsedestination for millioner af kunder. Sidste weekend fandt TUI Palma Marathon sted på Mallorca, hvor TUI også var titelsponsor.

En strategisk sportsalliance
Thomas Ellerbeck, medlem af TUI Group Executive Committee, udtaler: “Rhodos har en særlig plads hos TUI og vores kunder, ikke kun som en elsket feriedestination, men også som hjemsted for vores innovative Rhodes Co-Lab. TUI Rhodes Marathon er mere end blot et løb; det er en fejring af øens kultur og skønhed. Vi styrker vores produktportefølje, tiltrækker nye målgrupper og støtter vores partnere på øen.”

En milepæl for Rhodos og bæredygtig turisme
TUI Rhodes Marathon er ikke kun en sportsbegivenhed, men også en markering af TUIs dedikation til bæredygtig turisme på Rhodos. Gennem initiativer som Rhodes Co-Lab samarbejder TUI med den regionale regering om at fremme bæredygtighed og innovation. Marieta Papavasiliou, medstifter af Rhodos Marathon og formand for arrangørkomitéen, tilføjer: “Vi glæder os til at samarbejde med TUI om at bringe denne enestående begivenhed ud til et globalt publikum.”

Stærk international deltagelse
Maratonet forventes at tiltrække over 3.500 deltagere fra mere end 50 lande. Løberuten, der er 42,195 km lang, følger kysten og giver deltagerne mulighed for at opleve Rhodos’ enestående middelalderlige bymur og det smukke Ægæiske Hav som baggrund. For dem, der søger mindre udfordringer, tilbydes også halvmarathon, 10 km og 5 km ruter, så både eliteatleter og motionister kan deltage.

Billetter og fremtidige sportsbegivenheder
Billetter til TUI Rhodes Marathon kan snart købes via TUI Musement platformen, TUI-hoteller og hos TUIs repræsentanter på destinationen. Fremover vil TUI annoncere flere internationale sportsbegivenheder i smukke omgivelser, som en del af virksomhedens nye sportssponsorstrategi.

TUI og Rhodos: Et stærkt partnerskab
TUI har haft et mangeårigt partnerskab med Rhodos, hvor de i 2024 forventer at bringe over 650.000 besøgende til øen. Med over 300 medarbejdere på øen, 10 TUI-hoteller, herunder TUI Blue Lindos Bay, og samarbejder med førende hotelpartnere, har TUI en markant tilstedeværelse på Rhodos. Øens unikke skønhed og kultur understøttes yderligere gennem TUIs eksklusive udflugter og samarbejdet med National Geographic.